zondag 1 december 2019

Workshop 'Duurzaam kerstcadeautjes verpakken'







Eén keer per jaar organiseert V&M Haacht een activiteit. Als voorzitster van de dames van CD&V vind ik het belangrijk om mensen samen te brengen, te informeren en natuurlijk ook te entertainen.


Met de start van de reeks 'Straffe Madammen van Haacht' willen we talent en gedrevenheid in de kijker zetten. Op die manier is er positieve berichtgeving over inwoners van onze gemeente die vol enthousiasme hun steentje in de maatschappij bijdragen. Isabelle Claes van Fleur&Fly past in dit plaatje. Zeer gedreven zet ze zich al enkele jaren vrijwillig als voorzitster van de Klimaatraad in om zo tot minder CO2 uitstoot te komen. Het zit vaak in kleine dagdagelijkse dingen. 

Vandaar de keuze voor haar workshop 'duurzaam kerstcadeautjes verpakken. "In Engeland wordt er in december een hoeveelheid cadeaupapier gebruikt waarvan de lengte 8 maal om de aarde past" In alle kleuren van de regenboog, met glitter en folie en lintjes, prachtig voor onder de kerstboom maar na wat gescheur komt al dat moois in de vuilbak terecht. Terwijl je ongetwijfeld zoveel bruikbaar materiaal in huis hebt dat geen cent kost en waar je unieke, creatieve cadeautjes mee kan maken. Weet je niet waar te beginnen? Je leert het van Isabelle!


 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten